Over Pevostuc

Mijn naam is Peter van Oversteeg 38 jaar oud en meer dan 20 jaar actief als stukadoor, ik ben vanaf 14dé met mijn vader mee de bouwplaats opgegaan en heb daar in de jaren van hem en zijn collega's het vak geleerd wat heeft geresulteerd dat ik volwaardig stukadoor ben geworden en sinds kort zelfs sta ingeschreven in het register van erkende "SAVANTIS" leerbedrijven.

Na jaren voor een baas te hebben gewerkt, heb ik in 2001 de stap genomen om voor mezelf te beginnen wat tot nu toe heeft geleid tot een lange lijst met tevreden klanten. Mijn bedrijf is gebaseerd op het feit dat de wensen van de klant van grootste belang zijn, ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze wensen te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandize uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Bij aanbevelingen kunt u mijn gastenboek met aanbevelingen lezen. Door het volgen van cursus en workshops proberen wij continu op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en technieken. Als uw woning ouder dan 2 jaar is, mogen wij het lage Btw tarief van 6% rekenen!! Onze uitstekende reputatie en lange lijst van tevreden klanten bewijzen ons superieur vakmanschap, en onze aandacht voor detail.

Ook u zou ik de beste service aan willen bieden die er in onze bedrijfstak bestaat, ik kom dan ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Met vriendelijke groet,


Peter van Oversteeg

Enkele Referenties

  • Peter heeft bij ons in de uitgebouwde keuken het plafond (eind november 2014) en de wanden (jan 2015) gestuct. Wat ons opviel was was de schone manier van werken. Hij plakt alles af en ook buiten blijft het schoon! Verder gewoon perfect strak werk! Daarnaast goed advies voor de nabehandeling en afwerking. Volgende keer zeker weer Pevostuc! Enig nadeel? Zijn zangkwaliteiten....

    Peter
  • Niets dan lof over stukadoorsbedrijf Pevostuc. Keurig en kwaliteitswerk geleverd door Peter en zijn maat. Altijd netjes en keurig. Een aanrader voor iedereen. Komt zijn afspraken na en doet eventueel op het laatste moment nog iets extras.

    Kim
  • Er zijn stukadoors en er zijn STUKADOORS. De laatste groep valt PevoStuc onder! Inderdaad met hoofdletters! Alle beloften worden waar gemaakt. Snel, prachtig strak, schoon en op tijd klaar. Van mij een 10+. In één woord: GEWELDIG! Bedankt Peter!Hier ben je altijd welkom!

    WB

Lokatie en Telefonische bereikbaarheid

Kamperfoeliestraat 5
5143 AE Waalwijk

Maandag – Vrijdag: 7:00u – 17:00u
Zaterdag en Zondag: Gesloten

0416-349166
06-17409677
Facebookpagina
https://www.pevostuc.nl
info@pevostuc.nl

Neem direct contact op:
06-17409677