Wat zijn de kosten?

Wat niet geheel onbelangrijk is zijn de kosten!!

Zoals bij vele werkzaamheden hangt er ook aan het werk van een stukadoor een prijskaartje. Doordat elk soort stukadoorswerk precisiewerk is en zeer afhankelijk is van maatgeving, is het waarschijnlijk wel begrijpelijk dat het moeilijk is om via de telefoon e.mail fax of brief een exacte offerte te verstrekken.

De prijs van het te leveren werk wordt mede bepaald door onder andere het te gebruiken soort materiaal,de ondergrond,wat de laagdikte is en of het te bewerken object mogelijk een voorbehandeling nodig heeft , met bijvoorbeeld een primer of een voorstrijkmiddel.

Het kan bijvoorbeeld ook nodig zijn dat er gebruik moet worden gemaakt van bewapeningsgaas (dit om scheurvorming te voorkomen ). Ook komt het vaak voor dat de hoeken z.g. hoeknaalden nodig hebben. Zodoende wordt het dus heel lastig om een reele prijsopgave op afstand te geven zonder het te behandelen object van te voren te hebben bekeken.

Graag kom ik bij u langs voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte en uw wensen te bespreken.

AfdrukkenE-mailadres

Enkele Referenties

  • Peter heeft bij ons in de uitgebouwde keuken het plafond (eind november 2014) en de wanden (jan 2015) gestuct. Wat ons opviel was was de schone manier van werken. Hij plakt alles af en ook buiten blijft het schoon! Verder gewoon perfect strak werk! Daarnaast goed advies voor de nabehandeling en afwerking. Volgende keer zeker weer Pevostuc! Enig nadeel? Zijn zangkwaliteiten....

    Peter
  • Niets dan lof over stukadoorsbedrijf Pevostuc. Keurig en kwaliteitswerk geleverd door Peter en zijn maat. Altijd netjes en keurig. Een aanrader voor iedereen. Komt zijn afspraken na en doet eventueel op het laatste moment nog iets extras.

    Kim
  • Er zijn stukadoors en er zijn STUKADOORS. De laatste groep valt PevoStuc onder! Inderdaad met hoofdletters! Alle beloften worden waar gemaakt. Snel, prachtig strak, schoon en op tijd klaar. Van mij een 10+. In één woord: GEWELDIG! Bedankt Peter!Hier ben je altijd welkom!

    WB

Lokatie en Telefonische bereikbaarheid

Kamperfoeliestraat 5
5143 AE Waalwijk

Maandag – Vrijdag: 7:00u – 17:00u
Zaterdag en Zondag: Gesloten

0416-349166
06-17409677
Facebookpagina
https://www.pevostuc.nl
info@pevostuc.nl

Neem direct contact op:
06-17409677