U kunt bij ons terecht voor oa:

U kunt bij ons terecht voor oa:

 • GLADPLEISTERWERK

Pleisterwerk is een dunne gipslaag van 3 t/m 5 mm. dik. Dit om een gladde afwerking te verkrijgen voor wanden en plafonds. Pleisterwerk wordt aangebracht op een vlakke ondergrond, zoals in een nieuwbouwwoning of over een bestaand oud stucwerk en/of gipsplaten. Pleisterwerk van gips moet wel afgewerkt worden met latex. Dit kan met een airless spuit of met een verfroller. Wij kunnen dit natuurlijk ook voor u doen. Ook kunt u kiezen voor spachtelputz als afwerking. Glad pleisterwerk geeft wanden en plafonds allure. Ons vakmanschap staat garant voor een spiegelgladde muur.

 • SCHUURWERK

Schuurwerk behoort tot het traditionele vakwerk van de stukadoor en is in bijna elk interieur toe te passen. Het heeft een prachtige zanderige oppervlakte met een draaiende schaduwwerking op uw plafond.

Het 'schuur'-effect wordt bereikt door het aanbrengen van slagen in de aangebrachte mortel. Zowel in direct als indirect licht is dit schuureffect goed zichtbaar. Bij daglicht ziet een schuurplafond er, door de veranderde lichtval in de seizoenen, telkens anders uit. Een geschuurd plafond zal u dan ook niet snel vervelen.

Schuurwerk is niet stootvast en daarom minder geschikt voor wanden. Het aanbrengen van schuurwerk vereist zeer veel ervaring en dient snel te gebeuren.

Schuurwerk dat na de jaren heen vergrijsd of verkleurd door nicotine kan door ons worden gebleekt of weer wit worden gemaakt door het met een airlesslatexspuit te laten spuiten.

 • RAAPWERK

Raapwerk staat voor het haaks en te lood maken van ruwe (gemetselde), scheve wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gips of mortel. Een raapwerklaag is tussen de 6 mm. en 5 cm. dik.

Met raapwerk is het mogelijk om scheve muren of plafonds weer recht te maken door bepaalde delen dikker of juist dunner te 'rapen'. Daarnaast kunnen in raapwerk togen en andere ronde profielen worden verwerkt.

Raapwerk wordt vaak toegepast in vochtige ruimtes, zoals badkamers en kelders voor het betegelen van de wanden.

 

 • LIJSTEN & ORNAMENTEN

Sierlijsten en ornamenten zijn één van de specialisaties van Stukadoorsbedrijf Peter van Oversteeg. 

Sierlijsten en ornamenten hebben de eigenschap uw woonkamer optisch te vergroten en sfeer in uw huiskamer te brengen, of u nu in een statig herenhuis woont of in een nieuwbouwwoning.

Sierlijsten, kooflijsten en rozetten geven een strakke kamer rust en uitstraling. Andere benamingen voor sierlijsten zijn kooflijsten (tussen wand en plafond) en perklijsten (op plafond of wand). De meeste sierlijstelementen worden tegenwoordig machinaal gemaakt en zijn in allerlei stijlen beschikbaar. Maar ook kunnen wij diverse soorten lijsten met de hand voor u vervaardigen.

 

 

 • SIERPLEISTERS & GLITTERS

Als u opzoek bent naar een duurzame, veelzijdige, maar vooral mooie wanddecoratie, dan zijn sierpleisters precies wat u zoekt.

Sierpleisters zijn aan te brengen in diktes variërend van 1 tot 4 mm.

De meest voorkomende sierpleister is spachtelputz.

 • Wilt u iets unieks? Dan kunt u voor glitter spachtelputz kiezen. De glitters worden met de airlessspuit op de spachtelputz aangebracht.

 • SPACHTELPUTZ

  • Spachtelputz/spachtelpleister is een sierpleister met een regelmatige korrelige structuur op basis van een kunsthars gebonden product.

 • Betonlook / betonciré

  • De nieuwste trend in stucwerk is betonlook. De naam zegt het natuurlijk al, het is stucwerk met de uitstraling van beton.
 • BUITENGEVELBEPLEISTERING

  • Het stukadoren beperkt zich niet alleen tot binnenshuis, maar wordt ook veel buiten gebruikt.
   Oude muren en gevels, tuinmuren, schuttingen, bloembakken, vijvers noem maar op, alles wat onderhevig is aan weersinvloeden in de buitenlucht.

 • LATEX SPUITEN VAN WANDEN & PLAFONDS

  • Door middel van latex spuiten kan altijd een strak, modern en egaal resultaat worden gehaald

 

Enkele Referenties

 • Peter heeft bij ons in de uitgebouwde keuken het plafond (eind november 2014) en de wanden (jan 2015) gestuct. Wat ons opviel was was de schone manier van werken. Hij plakt alles af en ook buiten blijft het schoon! Verder gewoon perfect strak werk! Daarnaast goed advies voor de nabehandeling en afwerking. Volgende keer zeker weer Pevostuc! Enig nadeel? Zijn zangkwaliteiten....

  Peter
 • Niets dan lof over stukadoorsbedrijf Pevostuc. Keurig en kwaliteitswerk geleverd door Peter en zijn maat. Altijd netjes en keurig. Een aanrader voor iedereen. Komt zijn afspraken na en doet eventueel op het laatste moment nog iets extras.

  Kim
 • Er zijn stukadoors en er zijn STUKADOORS. De laatste groep valt PevoStuc onder! Inderdaad met hoofdletters! Alle beloften worden waar gemaakt. Snel, prachtig strak, schoon en op tijd klaar. Van mij een 10+. In één woord: GEWELDIG! Bedankt Peter!Hier ben je altijd welkom!

  WB

Lokatie en Telefonische bereikbaarheid

Kamperfoeliestraat 5
5143 AE Waalwijk

Maandag – Vrijdag: 7:00u – 17:00u
Zaterdag en Zondag: Gesloten

0416-349166
06-17409677
Facebookpagina
https://www.pevostuc.nl
info@pevostuc.nl

Neem direct contact op:
06-17409677